Cara Membobol dan Mengetahui Password Wifi Orang Lain Lewat Android

Hack wifi

Sobat mungkin sering menerima pemberitahuan di android bahwa tersedia jaringan wifi di sekitar sobat.

Tapi masalahnya, ketika sobat ingin menggunakan jaringan wifi tersebut ternyata sobat disuruh memasukan password untuk mengakses wifi tersebut.

Jika tidak mengetahui passwordnya maka sobat tidak akan bisa menggunakan jaringan wifi tersebut.

Tersedia jaringan wifi tapi tidak bisa menggunakanya, kan sayang.

Tapi tenang saja, ada cara membobol dan mengetahui password wifi dengan mudah lewat HP android sobat.

Jangan pergi ke warung kopi atau cafe hanya untuk mendapatkan wifi gratis. Sayang.

Lebih baik sobat belajar cara membobol password wifi yang ada di sekitar sobat. Meskipun hal tersebut agak rumit dan membutuhkan kesabaran.

Cara Mengetahui Password Wifi di Android


Mungkin smartphone android sobat sudah pernah terhubung ke puluhan jaringan Wi-Fi.

Password wifi yang pernah terhubung ke android sobat tidak akan hilang dan akan terus di simpan untuk digunakan lagi jika di perlukan.

Inilah yang akan kita gunakan untuk terhubung ke wifi orang lain yang sebelumnya sudah pernah kita pakai.

Sobat memerlukan bantuan sebuah aplikasi android untuk mengetahui password wifi yang sudah tersimpan di android kita sebelumnya.

Aplikasi tersebut bernama WIFI Key Recovery.

Aplikasi ini bisa sobat dapatkan secara gratis di playstore.

Tapi, hp android sobat harus di root dulu sebelum menggunakan aplikasi ini. Jika tidak tahu caranya, sobat bisa baca Cara root android tanpa PC ini.

Jika android sobat sudah di root, silahkan lihat cara menggunakan WIFI Key Recovery di bawah ini :

  • Download dan instal WiFi Key Recovery
  • Selanjutnya buka aplikasinya. Jika muncul Root permission klik ijinkan.

Wifi key recovery

  • Tunggu beberapa saat, maka aplikasi WiFi Key Recovery akan menampilkan semua password WiFi yang tersimpan di Android sobat.

Password wifi


Sebenarnya fungsi utama aplikasi ini adalah untuk mengetahui password wifi sendiri yang lupa atau hilang.

Jika sobat mencari cara membobol dan mengetahui password wifi orang lain, maka gunakan cara kedua di bawah ini.

Cara Membobol dan Mengetahui Password WiFi Orang Lain


Memang saya akui tidak mudah untuk  milik orang lain. Sobat harus mempunyai sedikit keahlian khusus untuk melakukanya dan perlu aplikasi pendukung juga.

Nah, disini ada sebuah aplikasi yang bagus untuk membobol password wifi di sekitar sobat.

Aplikasi WireShark akan membantu sobat untuk melakukan hal tersebut. Tapi sobat perlu PC untuk menggunkan aplikasi ini.

Perhatikan caranya di bawah ini :

  • Pertama download aplikasi wireshark Disini.
  • Setelah download lalu jalankan program wireshark di PC sobat.
  • Tekan tombol Ctrl+K (klik capture lalu option)
  • Coba pastikan Interfacenya adalah Ethernet Card sobat yang menuju ke jaringan, jika bukan maka segera ganti. Pastikan juga “Capture packets in promiscuous mode” dalam posisi on.
  • Jika sudah sobat pastikan, maka klik tombol start.
  • Tunggu hingga ada password yang masuk, jika dirasa sudah ada klik tombol stop.
  • Untuk mengetahui data password wifi kita perlu menganalisis dulu datanya.
  • Caranya klik kanan pada data yang ingin di diketahui lalu klik “Follow TCP Stream”. Nah, sobat tinggal lihat data-data tersebut untuk mengetahui password wifi yang ingin sobat hack.

Memang agak rumit kalau sobat ingin wifi gratis milik orang lain.

Tapi sobat perlu coba cara membobol dan mengetahui password wifi milik orang lain ini.

Saya tidak menjamin cara ini bekerja 100 persen, karena tidak menutup kemungkinan si pemilik jaringan wifi membuat keamanan khusus agar password tidak mudah untuk di bobol.

Selamat mencoba dan jangan segan untuk bertanya jika sobat menemui kesulitan.

Belajar Membuat Efek Salju, Daun dan Bintang berjatuhan pada Blog

السلام عليكم

Salam Rahayu dan Damai Selalu.
              Mempunyai blog yang banyak dikunjungi adalah suatu kebanggaan tersendiri bagi sang empunya. Tentunya blog yang yang tidak membosankan yang kita harapkan. Salah satu cara agar blog kita tidak membosankan dengan menghias blog kita dengan aneka animasi/efek yang baik.
Namun semua itu bagaimanapun juga bisa mempengaruhi loading blog kita.

Belajar Mengenal Lam Ta'rif dalam ilmu Tajwid

السلام عليكم




Salam Rahayu dan Damai Selalu.
Pada pertemuan kali ini, kita akan belajar mengenal hukum lam ta'rif dalam ilmu tajwid.
                     Yang dimaksud dengan lam ta'rif atau dikenal dengan AL (ال ) bila bertemu dengan salah satu huruf hijaiyah, maka hukumnya ada dua. Lam ta'rif itu sendiri adalah al yang berada pada awal kata benda (اِسِمْ ) sehingga perkataan tersebut menjadi

Khasiat Bacaan Jaljalut (2)

السلام عليكم
Salam Rahayu dan Damai Selalu
Sahabatku yang baik hati, kali ini akan kita pelajari bersama khasiat nadzom jaljalut (2). Seperti pada pertemuan yang lalu, kita sudah membahas bersama kasiat nadzom jaljalut sampai nadzom ke 4. Bagi yang ingin menengok kembali bisa ke SINI





وَاَحْي اِلَهِي الْقَلْبَ مِنْ بَعْدِ مَوْتِهِ                    بِذِكْرِكَ يَا قَيُّوْمُ حَقًّا تَقَوَمَتْ

Belajar Membuat Tulisan Mengikuti Kursor

السلام عليكم




Salam Rahayu dan Damai Selalu
Sering kita melihat di blog atau web ada tulisan yang selalu mengikuti ke mana arah perginya kursor. Kadang membuat kita lebih asik, kadang juga ada yang merasa kurang nyaman karena pandangan membacanya sedikit agak terganggu oleh tulisan tersebut.
Tapi tak ada salahnya kita mengetahui cara membuat tulisan yang selalu mengikuti ke mana arah perginya

Belajar Menulis Angka Arab pada PC atau MS Word

السلام عليكم.....

Salam Rahayu dan Damai Selalu
Sahabatku yang baik hati, kali ini kita akan belajar bersama cara menulis angka arab pada ms word ataupun pc.
Pada pertemuan yang lalu, kita sudah pernah membahas bagaimana caranya menulis arab pada kompi kita. Bagi yang lupa, bisa tengok kembali di sini.
Kadang kita dituntut untuk menulis arab juga angka-angkanya.
Tidak sedikit bagi kawan pemula

Cara Mendapatkan Uang Hingga Jutaan Rupiah Perbulan Dengan Mengisi Survey Online

Survey online

Kata orang, mencari uang itu susah.

Jangan percaya.

Sejak berkembangnya internet, mencari uang bukanlah hal yang susah.

Mungkin banyak orang yang bilang, mencari uang dari internet memerlukan keahlian khusus.

Anda disarankan untuk membuat blog, membuat video, membuat aplikasi dan hal-hal lain yang membutuhkan keahlian dan kerja keras.

Tapi disini anda tidak harus melakukan itu. Anda bisa mendapatkan uang hanya dengan mengutarakan pendapat anda.

Ya, hanya mengungkapkan pendapat anda dengan mengisi sebuah survey online.

Ada banyak perusahaan besar yang ingin mendengar pendapat anda tentang produk yang mereka buat. Apakah anda puas dengan produk mereka atau tidak.

Mereka akan dengan senang hati membayar untuk mendapatkan informasi dari anda.

Nah, situs survey online lah yang menjadi jembatan antara produsen dan anda.

Anda hanya perlu mendaftar di situs survey online tersebut dan setelah itu anda bisa menghasilkan uang dengan mudah. Bahkan anak SD pun bisa mendapatkan uang dari survey online ini, mengapa anda tidak?

Jangan meremehkan pendapat Anda, Anda bisa mengubah dunia.


Tidak perduli pendapat anda positif atau negatif tentang sebuah produk, si pembuat produk tidak akan marah.

Justru mereka akan berterimakasih kepada anda karena dengan begitu mereka bisa memperbaiki produk yang mereka buat.

Jadi jangan khawatir "tidak dibayar" jika anda memberikan pendapat yang negatif.

Mungkin perusahaan akan mempertimbangkan pendapat anda dan terinspirasi untuk membuat produk baru dan "Boom", produk smartphone canggih muncul.

Jadi jangan salah, pendapat anda bisa merubah pola fikir mereka.

Cara Mendapatkan Uang Gratis dari Survey Online


Kata pepatah : Waktu adalah uang.

Daripada anda menghabiskan waktu untuk bermain game atau melakukan hal-hal yang tidak penting lebih baik gunakan waktu luang anda untuk menghasilkan uang.

Anda hanya perlu menjawab beberapa survey online untuk bisa mendapatkan uang.

Jangan takut tidak di bayar.

Situs survey online yang akan saya rekomendasikan sudah terbukti membayar dan masih saya gunakan sampai sekarang untuk menghasilkan pundi-pundi uang.

Inilah 3 Situs Survey Online yang sudah terbukti membayar :

1. Toluna indonesia


Toluna adalah situs penelitian pasar online untuk memfasilitasi permintaan dari penelitian pasar yang sedang berkembang pesat saat ini

Ini situs survey online yang sangat saya rekomendasikan.

Mengapa?

Karena selain sudah terbukti membayar, toluna juga memberikan bayaran yang sangat tinggi kepada membernya.

Cara pembayaranya berupa poin, jadi jika anda sudah menyelesaikan survey yang di berikan maka anda akan mendapatkan poin yang nantinya bisa di tukarkan dengan uang.

Anda akan mendapatkan survey baru setiap hari dari toluna. Jadi point akan cepat terkumpul.

Survey online toluna sangat mudah dikerjakan, instruksinya juga jelas.

Setiap survei toluna berkisar antara 500 hingga 5000 poin, tergantung dari tingkat kesulitannya.

Minimal poin yang bisa ditukarkan adalah 10.000 yaitu setara dengan uang senilai 20000 rupiah. Anda hanya perlu mengisi 2 survey saja untuk mendapatkan 10.000 point.

Enak kan?

Pembayaran uang dari toluna melalui akun paypal. Jika belum punya, anda bisa baca Cara buat akun paypal dengan mudah.

Jika anda tertarik ingin mendapatkan uang dari situs survey online toluna, anda harus masuk dulu ke situs resmi toluna Disini.

Anda bisa mendaftar dengan facebook atau dengan email anda.

Toluna

Setelah terdaftar, anda bisa menyelesaikan survey yang tersedia.

Selanjutnya, survey akan di kirim melalui email anda jika sudah tersedia survey baru untuk anda kerjakan. Jadi selalu cek email untuk melihat apakah ada survey baru dari toluna.

Kerjakan semua survey yang di berikan agar cepat terkumpul 10000 point dan anda bisa menukarnya dengan uang 20000 rupiah.


2. Ipanelonline Indonesia


Sama seperti toluna, bayaran dari ipanelonline juga lumayan tinggi. Cara pembayaranya juga berupa point. Anda bisa mendapatkan 900 sampai 2000 point persurvey, tergantung dari lama survey yang anda kerjakan.

Anda juga akan mendapatkan point dengan hanya login ke ipanelonline setiap hari.

Cuma login dapat point, enak kan?

Anda bisa menukarkan point dengan uang ketika mencapai 5000 point yaitu senilai 50.000 rupiah.

Saat pertama kali mendaftar dan mengisi biodata lengkap, anda akan mendapat 1000 point pertama yang di berikan ipanelonline ke akun anda.

Anda tinggal mengumpulkan 4000 point lagi untuk bisa menariknya ke paypal atau ditukar dengan hadiah lain.

Ikuti cara daftar di ipanelonline di bawah ini:

  • Masuk ke situs Ipanelonline Disini.
  • Setelah masuk, klik signup yang ada di bagian atas.

Signup ipanel

Note : Jika anda mendaftar menggunakan smartphone, saya sarankan jangan gunakan google chrome, UC browser atau operamini karena akan mempersulit proses pendaftaran. Gunakan saja browser bawaan smartphone anda.

  • Setelah klik signup, anda diharuskan untuk mengisi semua formulir yang di perlukan. Isilah semua formulir dengan benar dan klik "(Setuju) mulai untuk mendaftar" di bagian bawah.
  • Anda akan mendapat email konfirmasi dari ipanelonline. klik link dalam email konfirmasi tersebut.

Verifikasi ipanel

  • Jika sudah, tidak perlu lagi melanjutkan step pendaftaran selanjutnya. Anda langsung bisa login ke ipanelonline.

Setelah masuk ipanel, segeralah update data anda. Karena kalau tidak di update anda tidak akan bisa menerima pembayaran.

Cara updatenya, klik tulisan "Pusat" yang ada di bagian atas. Nanti anda akan di bawa ke halaman edit profil. edit semua informasi yang diperlukan.

Pusat ipanel

Setelah semua di update, anda bisa langsung mengumpulkan point dengan mengisi semua survey yang ada di halaman "survey".

Ipanel online

Jawab semua survey nya, dapatkan pointnya dan tukarkan dengan uang gratis.


3.  Nusaresearch


Nusaresearch merupakan situs survey online indonesia yang melayani riset pasar semua perusahaan di indonesia. Anda bisa mendaftar di situs survey online ini untuk bisa berpendapat mengenai produk-produk yang di pasarkan di indonesia.

Jangan hawatir, pendapat anda akan dibayar mahal oleh situs survey online ini.

Di nusaresearch 100 point di hargai dengan uang 5000 rupiah. Minimal penukaran point adalah 500 point yang bisa di tukar dengan uang 25000 rupiah.

Biasanya saya mendapatkan 2 sampai 3 survey dalam sehari dengan hadiah point rata-rata 50 sampai 200 point.

Survey yang di berikan juga sangat mudah untuk di jawab.

Enaknya lagi, anda bukan cuma bisa menukar point dengan uang tetapi point juga bisa di tukarkan dengan pulsa gratis. Baca Cara mendapatkan pulsa gratis dari Nusaresearch.


Itulah 3 situs survey online yang bisa anda jadikan sebagai sumber penghasilan online.

Jadi gunakan pendapat anda sekarang juga untuk menghasilkan uang tambahan.

Baca juga : Aplikasi android terbaik penghasil uang.

Untuk mendapatkan hasil yang maksimal, anda bisa mendaftarkan diri di semua situs survey online yang saya rekomendasikan diatas.

Lebih banyak anda daftar ke situs survey online, lebih banyak pula uang yang akan anda hasilkan.

Daftarnya gratis kok, gak bayar. Justru anda yang akan mendapatkan banyak uang dengan mengikuti survey online tersebut.

Jangan lupa share ke teman-teman anda juga ya.

Belajar Membuat Tulisan Berjalan di Blog

السلام عليكم

Salam Rahayu dan Damai Selalu

Sahabatku yang baik hati, sebenarnya sudah banyak di internet yang membahas tentang maarquee, namun apa salahnya jika kita belajar lagi tentang cara membuat tulisan berjalan (marquee).
Adapun penerapannya ada dua macam,



1. Pemasangan marquee pada artikel:
  #. Masuk pada editor atau entri baru.
  #. Silahkan ubah dari model compose ke HTML




 #.

Emergency decree is down. We may be the better for it

A little bit busy these days so I will be fast.

The regime tried to force through an "economic emergency decree" which was a mere diktat to make communism a reality in 60 days. You could read it all here, before most pundits tired to think about it, or worse, to pretend that there was some redeeming value somewhere. Usually pundits from brainy places like Forbes who can only think about a return on an investment that they were foolish enough to give to a country whose bloggers were active and announcing disaster since 2003. But I digress.


Since everyone knew that this was a mere propaganda ploy to try to put the blame of the crisis on the opposition (a mere trap Castro style), the Assembly majority MUD organized the only response it could do for the time being: call for hearings knowing they would be stood up. This was very simple to get because the Assembly decided that the hearings should be open to the press like it happens in EVERY democracy on earth unless it is about national security, as in ISIS about to bomb you. But apparently the state of bankruptcy of the nation is such that it cannot be revealed in public. Thus the ministers use that excuse to bail out at the last minute. Score 1 to 1 on propaganda. And I am generous to the regime.

The parliamentary commission named to inquire on the decree ruled that without economic data, that without at least announcing some the of the expected measures to be taken (the decree had no specifics) the emergency could not be approved. The following full debate today pointed out among other things that the country had been ruled by chavismo through 17 years, and that there had been enough enabling laws to emit enough decree laws for the regime to deal with whatever it needed to deal with. The emergency decree was thus duly voted down. The government was welcome to send in new and more explicit proposals and they will be speedily examined. And that is that.

Now what?

I am not sure what leverage the regime got out of that wrestling match. Probably some, there were enough idiots that though the national assembly would open the gates to cheap and abundant corn flour. But me thinks that those who voted for the opposition MUD in December knew exactly why they voted for them and hot air from the regime is not going to play much if actually some stuff does not appears on the shelves soon. Period. After all, they have been used to abundant freebies for years coming from Chavez. If then, why not know? Why not for the last two years? If the "economic war" cannot be won by Maduro maybe, just maybe, he should be replaced by one that can win it. No?

The fact of the matter is elsewhere.  The regime has no idea what to do and I can vouch for that. Many clients and providers have been summoned to many meetings in recent days. Hysteria grows by the day. To give you an example, one of them told me that they got an urgent mail from ministry X to send them in 24 hours a list of what they could start exporting as soon as possible so the permits could be processed fast. Without inquiring about the supplies and dollars they would need to be able to produce enough for the local market to then be able to export..........  [sigh, deep sigh.... shit like that does not appear in economic pages, just in blogs].

So the regime tries to blame the opposition and the janitor and his dog.

But no matter what, the reality is there. In my opinion default is unavoidable because there is no money to pay what needs to be paid this year EVEN if oil were to go back up to, say, 35 USD a barrel by fall. Even starving Venezuelans will not avoid default AND allow at the same time to send Cuba whatever meager allowance can still be sent. Maduro and Cabello and Padrino can refuse to visit the National Assembly, and close it, and send the MUD representatives to the execution wall, that reality is not going to change. What needs to change is the economic system but any change is impossible because the regime would unravel in weeks.

The question is not whether Venezuela is going to the IMF, but when. There is nowhere else to go at this point.

Of course there might be those who think that PODEMOS in Spain or Correa in Ecuador or Evo in Bolivia are going to come and bail us out. Bwahahahahah.....

So I feel good tonight because I read this whole week as getting us close to the end. Whatever the end is, it cannot be postponed much longer. Just go and visit a grocery store.

Cara Mendapatkan Uang Gratis Hanya Dengan Melihat Iklan di Situs PTC Terpercaya

Ptc Terpercaya

Pernah terbayang gak kalau anda bisa mendapatkan uang hanya dengan melihat iklan?

Banyak orang yang benci dengan iklan.

Termasuk saya.

  • Lihat iklan di blog langsung di tutup.
  • Ada iklan di TV langsung pindah channel.

Kenapa?

Padahal iklan itu sumber uang. Banyak orang yang mendapatkan penghasilan dari iklan.

Bahkan anda juga bisa mendapatkan uang dari iklan.

Anda tidak perlu ahli dalam hal apapun. Tugas anda hanyalah melihat iklan selama beberapa detik, setelah itu anda akan di bayar.

Semudah itu?

Iya, memang semudah membalikkan telapak tangan.

Inilah yang namanya PTC atau paid to click, artinya anda di bayar untuk klik dan melihat iklan selama beberapa detik.

Anda tidak perlu repot untuk menyelesaikan tugas atau menjawab pertanyaan-pertanyaan yang membingungkan untuk mendapatkan uang.

Tugas anda hanya satu, yaitu melihat iklan saja.

Sistem kerjanya seperti ini : Anda mendaftar di situs PTC terpercaya → Anda klik dan melihat iklan di situs tersebut → Anda di bayar.

Mudah kan?

Ada jutaan orang di seluruh dunia yang mencari penghasilan tambahan lewat situs PTC (paid to click).

Anda juga harus mencobanya.

Tapi anda perlu tahu ...

... Dari jutaan orang yang mengikuti situs PTC tersebut hanya ada beberapa orang yang berhasil mendapatkan penghasilan ratusan ribu bahkan jutaan rupiah perbulanya.

Mengapa bisa begitu?

Ada banyak alasanya, tapi alasan utamanya adalah karena mereka mendaftar di situs PTC scam alias penipuan.

Jadi saat anda meminta pembayaran, situs PTC scam tersebut tidak akan membayar anda.

Ada ratusan situs PTC yang beredar tapi hanya beberapa yang benar-benar membayar.

Jangan sampai anda bernasib seperti saya dulu.

Setiap hari klik iklan, sudah mempunyai banyak penghasilan, tapi saat di mintai pembayaran ternyata situs tersebut tidak mau membayar.

Untuk itu saya hanya akan merekomendasikan situs PTC terpercaya yang benar-benar membayar agar anda tidak tertipu dan bisa mendapatkan penghasilan tambahan dengan mudah.

Tidak hanya itu, saya juga akan memberikan tips sukses bermain PTC yang jika anda ikuti dengan benar maka tidak menutup kemungkinan anda akan mendapatkan ratusan ribu atau bahkan jutaan rupiah perbulan.

Dibawah ini ada 3 situs PTC terpercaya yang sudah terbukti membayar dan masih saya ikuti sampai saat ini.

1. Clixsense


Clixsense adalah situs PTC terpercaya yang legit dan benar-benar membayar membernya.

Clixsense berdiri sejak tahun 2007 dan masih membayar sampai sekarang.

Anda tidak akan kecewa jika mendaftar di situs PTC ini karena nilai klik iklan yang cukup besar.

Bayaran yang di berikan berupa uang dollar jadi anda harus punya akun paypal untuk menerima pembayaran dari clixsense. Jika belum punya coba baca ini Cara daftar paypal dengan mudah.

Ikuti langkah-langkah ini untuk mendaftar di Clixsense :
  • Masuk ke situs resminya, klik ini www.clixsense.com
  • Anda akan di bawa ke halaman seperti gambar di bawah ini

Clixsense

  • Isi semua data pada form pendaftaran yang sudah di sediakan, lalu klik "Signup Now".
  • Anda akan menerima email konfirmasi dari clixsense, buka email yang anda daftarkan tadi dan klik email konfirmasi tersebut.
  • Nah, anda sudah berhasil terdaftar menjadi member Clixense.

Bagaimana cara mendapatkan uang dari Clixsense?

Anda hanya perlu klik iklan untuk mendapatkan penghasilan dari clixsense.

Caranya, klik "View ADS". Klik iklan yang ada maka akan muncul halaman baru. Tunggu beberapa saat sampai muncul beberapa gambar. Nah anda harus klik gambar kucing untuk konfirmasi.

Confirm clixsense

Tunggu beberapa saat sampai muncul tanda centang. Kalau sudah berarti anda sudah mendapatkan dollar dari situs Clixsense ini.

Klik ads

Ulangi lagi hal ini sampai iklan habis maka pundi-pundi dollar akan bertambah dengan sendirinya.

Anda juga bisa mendapatkan bonus harian $5 sampai $10 dollar perhari jika anda bisa menyelesaikan semua checklist bonus yang di berikan Clixsense.

Clixsense

Selesaikan semuanya, maka anda bisa mendapatkan penghasilan yang cukup besar dari clixsense.

Setelah saldo anda mencapai $8 dollar, anda bisa menariknya ke paypal setelah itu baru di transfer ke bank lokal seperti mandiri, BRI, BNI dan lain-lain.

Saya sarankan anda daftar di situs PTC ini karena nilai perklik iklan cukup besar yaitu antara $0.0010 sampai 0.020 dollar.

Ada 20 sampai 30 iklan yang bisa anda klik setiap hari.

Anda juga bisa mendapatkan dollar dengan menyelesaikan survey yang di berikan. Nilai per survey berkisar antara $0.8 sampai $1.0 dollar.

Cukup banyak kan?

Anda juga bisa mendapatkan $100 dollar perhari dari clixsense atau setara dengan Rp.1.400.000,- jika tahu caranya. Untuk itu baca  Trik mendapatkan $100 dollar perhari dari Clixsense.

2. Duitbux


Ini adalah situs PTC tertua di indonesia. Situs ini berdiri sejak 7 tahun yang lalu dan sudah mengeluarkan pembayaran hingga 200 juta rupiah.

Anda tertarik?

Ikuti langkah-langkah pendaftaran di situs Duitbux ini.

Sebelum mendaftar, anda harus punya email yang aktif dulu. Kalau belum punya email, baca ini Daftar Gmail dalam 3 langkah mudah.

Syarat kedua, harus punya rekening bank seperti mandiri, BRI, BCA atau yang lain.

Setelah syarat tersebut terpenuhi, ikuti langkah selanjutnya :

  • Masuk ke situs duitbux, klik link ini Www.duitbux.com
  • Satelah masuk, anda klik daftar di bagian kanan atas.
  • Lalu, akan muncul form pendaftaran seperti gambar di bawah ini.

Form pendaftaran

  • Isi semua data tersebut jangan sampai ada yang terlewatkan.
  • Jika semua sudah diisi, klik Registrasi.
  • Selamat, anda sudah terdaftar di situs Duitbux.

Lalu, bagaimana caranya mendapatkan uang dari situs PTC Duitbux?

Sabar, saya akan jelaskan semuanya.

Sebelumnya anda harus masuk/login dulu ke situs Duitbux.

Setelah itu, Untuk mulai menghasilkan uang, klik "VIEW ADS". Nah, disini terdapat banyak iklan yang bisa anda klik.

View ada

Seperti contoh iklan super di bawah ini :

Ptc terbaik

Klik tulisan yang ada dalam iklan super. Anda akan di bawa ke halaman baru. Nah di halaman ini, anda akan melihat timer hitung mundur yang terletak di sebelah kiri atas.

Duitbux

Tunggu sampai hitungan timer tersebut selesai dan muncul tanda centang.

Jika tanda centang sudah muncul berarti saldo anda sudah bertambah antara Rp.25 sampai dengan 500 rupiah.

Ini baru 1 iklan, ada 10 sampai 15 iklan yang bisa anda klik setiap harinya.

Mudah kan?

3. Cashtravel


Cash travel adalah Situs PTC terpercaya dengan nilai payout terendah yaitu hanya $0.05 dollar.

Anda bisa meminta pembayaran secepatnya saat akun anda sudah mencapai $0.05 dollar.

Anda ingin dapat uang tambahan dengan cepat? Segera daftar di situs PTC terpercaya ini.

Baca juga : Cara mendapatkan uang dari survey online

Langkah-langkahnya sama seperti situs PTC di atas.

Anda harus masuk dulu ke situsnya, klik ini http://www.cashtravel.info

Setelah itu, klik "Register" yang ada di sebelah kanan atas dan isi semua data yang di perlukan lalu klik "Creat account".

Klik ads

Seperti biasa, anda akan mendapatkan email aktivasi, jadi buka email yang anda daftarkan tadi dan klik link aktivasinya.

Sampai disini, anda sudah terdaftar di situs Cashtravel. Sekarang anda tinggal login dan hasilkan uang dari situs tersebut.

Klik banner di bawah ini untuk daftar Cashtravel.



Tips Sukses Mendapatkan Uang dari Situs PTC terpercaya


  • Biasakan untuk klik iklan setiap hari
  • Jangan hanya daftar di satu situs PTC saja, kalau anda mempunyai waktu luang, anda bisa daftar di semua situs PTC yang saya rekomendasikan tadi.
  • Upgrade keanggotaan menjadi premium, jika anda bisa. Karena nilai klik akan lebih besar jika anda upgrade keanggotaan premium.
  • Cari refferal sebanyak-banyaknya, bisa lewat facebook, Google plus, twitter atau media lainya agar penghasilan anda lebih cepat terkumpul.

Intinya jangan pernah bosan atau malas jika anda ingin sukses.

Saya yakin jika anda bekerja secara serius pada 3 situs PTC terpercaya ini, anda bisa mendapatkan penghasilan tambahan yang cukup banyak.

Jadi, tunggu apalagi?

Daftar sekarang juga, dan dapatkan uang dollar dengan mudah.

Itulah 3 situs PTC dalam negeri dan luar negeri yang masih membayar hingga saat ini.

Sementara saya hanya merekomendasikan 3 situs PTC terpercaya ini saja.

Artikel ini akan saya update, seiring dengan berkembangnya situs-situs PTC yang benar-benar membayar dan bukan scam.

Ada pertanyaan?

Silahkan berkomentar.

Where to start?

The economic emergency decree?

As readers already know this decree is a fraud and cannot be accepted as presented. The Assembly knows it is a vulgar trap to try to put the blame of the crisis on the opposition (which will not work chavismo is misreading the whole thing badly). So the opposition will examine the decree, and will reject it based on some of its glaring lacks suggesting politely that the regime reviews it.

Then we will see what happens. The only good thing that may come from this confrontation is that it may be a fake one used while the real negotiations take place behind closed door.

Presidential commission to solve the crisis?

Yesterday Maduro summoned hundreds of people to an act at the Teresa Carreño, once upon a time the show room of Chavez. Now Maduro need to summon people to fill it up. This being said the top of the private sector still alive was requested to attend, and came. As if they had another option. And out of the proceeding Maduro named a few commissions where an occasional objective person was sit. These commissions are supposed to draft the measures around 9 motors of the economy to get us out of the crisis,.

Nobody explained where the dollars would come from.

I am not holding my breath.

Is Merentes an oriental sheikh?

The scandal defraying tabloids is that Merentes beach home has been robbed. He was alleviated for 300.000 USD, about 50.000 euros and a few expensive watches. Nothing more. The robbers need not break in, they had the keys and wore masks as they had been told about surveillance cameras,  The first question is of course: what the fuck is the president of the Central Bank of Venezuela doing with 300.000 USD in his beach appartement?  Does he not know of a safe bank where to deposit that?

But it gets better: Merentes is not pressing charges, Records are diligently erased and what we know comes from press investigations who get the police sorces to speak, Apparently Merentes is a patron of his hometown of Naiguata. Many surgeries, home fixing, pot holing come through his intercession. The medical part is more interesting as it seems that several of surgeries were not of a nature to save a life threatening condition.  Young girls under age got significant "enhancements" and became mistresses of Merentes for a short while. I suppose until the next one was fully healed.  It is possible that the silence, perhaps even accomplice, of the parents was bought.

And Merentes would have been robbed several times but this time it was a little bit too much and he could not hide it as well. One of the girl, probably a favorite lasting more than the usual even got a set of the keys for convenience so she could get ready for action as soon as Merentes arrived from Caracas.

The question here is which is the worst criminal offense: pedophilia or smuggling illegal amounts of foreign currency that he helped himself out from the Central Bank reserves. In Venezuela morality and ethics are distorted.

Torture of women?

IF all of this was not bad enough get ready for the worst. In her latest visit to Leopoldo Lopez in jail his wife, Lilian Tintori, and Lopez's mother were sent to a different room where they were forced to get naked in front of their kids. Lilian was on the rag and she had to take it off and show to a guard. The director of the center a little while later published an evangelical psalm. He is a christian, you know.

It is to be noted that such a physical abuse made with an excruciatingly lengthy care by female guards (it is my own personal experience that female military are in general way worse than the male ones) is designed to also create psychological damage and it is hence a form of torture.

And that is exactly what happened, OAS secretary Almagro condemned what was done to Lilian Tintori. Though if you read a pro chavismo canard like Panorma, they do cite the tweet of Almagro but in the title you read "reproach", not condemn. Note: Almagro is not the lone international voice criticizing. Only the regime seems to ignore the gravitas that Lilian Tintori has gained.

Conclusion?

The regime is going to keep its show and dance until the end, and at any chance it will play dirty. There are already fake videos presented by Cabello trying to exculpate the commandeer of Ramo Verde where Lopez is jailed.

There are certain red lines that the regime simply cannot accept to yield on: an amnesty law; punishing an abusive military; impunity for high officials is a must; the economic crisis is going to be solved by us and no one else, even if we created it which everyone of course knows they cannot solve anything anymore; the USD are ours to do as we please.

Now, tell me, where do we start dialogue there?
--------------------

The tweet from another president supporter to Tintori: Laura Chinchilla

La mendacidad de Elias Jaua

Es con usted, diputado Jaua

Leo su respuesta a lo que usted llama "infame el editorial de El Nacional".

Yo no voy a entrar en el debate de si la diputada Tamara Adrian oyó lo que ella oyó. Ella sabrá defenderse; y muy bien lo hará porque ella no tuvo nunca los apoyos que usted tuvo y que le permitieron tirar piedras toda su vida quedando impune.

Tampoco voy a especular si la diputada Adriana D'Elia es una lesbiana. Eso es irrelevante, y ni me importa como a usted no debería importarle lo que la gente hace con su vida privada mientras no afecte a otros. Le recuerdo que su vida privada si afecta a otros cuando, por ejemplo, usted hace que la República cubra los costos de viaje de su niñera bien armada.

Le escribo porque leo en su respuesta a El Nacional estas cosas:
"los dueños de El Nacional otra vez desatan su odio sistemático contra mi persona"
"desarrollan sus prejuicios raciales y de clase en mi contra"
"No he proferido insulto, y mucho menos de carácter homofóbico,contra la diputada Adriana D'Elia a quien respeto como ser humano"
"Nunca he hecho uso de la palabra 'mariposones' acuñada [...]por el diputado Henry Ramos Allup para referirse a los dirigentes del partido Primero Justicia. ¿Quien es el homofóbico?"
"mi reconocimiento, basado en el principio constitucional de la igualdad ciudadana, a sus derechos pero sobre todo en el valor humano y cristiano [...] que profeso"
El problema es que para decir tales cosas uno necesita tener credibilidad y usted no la tiene.

Lei bien el editorial de El Nacional al cual usted se refiere y no veo donde ellos hacen mención de su raza o de su clase. A menos que eso esté implicado, en su criterio, por las palabras "hombre nuevo" y "encapuchamiento".  Si es así le ruego me explique porque yo lo desconozco. En cuanto al odio sistemático no estaría de más que usted lo sustente porque a mi me parece que bastante gente ha criticado sus acciones, sistemáticamente. En eso El Nacional no tendría ningún privilegio. Como figura pública le recomiendo que en esta nueva era se vaya acostumbrando de una buena vez a la crítica sin tomarla personalmente.

Cuando usted escribe que respeta a la diputada D'Elia "como ser humano" usted me va a disculpar pero eso disminuye su credibilidad. Respetar como ser humano es lo menos que se le exige a quien sea, y más que eso a un diputado de la República. Es su deber respetar a la gente como personas, no solamente como seres humanos. Es su deber dar el respeto que usted exige para si mismo.

Acusar a Ramos Allup de homofóbico no resuelve su problema. Que él lo sea no le puede servir en ningún caso de excusa. Entiendo que la mentalidad del chavismo es echarle la culpa a quien sea de sus errores, sea la cuarta república, sea el imperio y se quien sabe que otra bobada como la fulana guerra económica. Pero los errores al final son suyos y usted tiene que asumirlos. El asunto aquí es que su credibilidad esta anulada de antemano por pertenecer a una corriente política de tendencia homofóbica muy bien documentada. ¿Se recordará usted del infame "patiquines maricones de Primero Justica" lanzado por Juan Barreto en el 2004? ¿O las constantes alusiones gay en contra de Henrique Capriles durante las campañas de 2012 y 2013? Sin hablar de la campaña de Cabello contra Mendoza en Miranda donde con sorna el argumentaba Cabello que por fin Miranda tendría primera dama. Sin referirme al historial de la prensa, solamente en mi blog la etiqueta "homofóbia" le conducirá a una serie de artículos donde explico mi posición sobre la homofóbia chavista, empezando en julio del 2004.

Pero personalmente lo que a mi más me molestó en su respuesta a el Nacional fue la ultima parte porque a mi, personalmente, me consta que eso es mentira, que usted no cree en la igualdad ciudadana. Reconozco que siendo yo "sexo diverso", parece que la palabra gay no le gusta a su gente ya que prefieren lo genérico en aras de castigar mas fácilmente lo específico, no he luchado como hubiese debido hacerlo. Pero mi lucha tuvo que ser primero para los valores de todos, desde la libertad de prensa e información hasta la libertad de disfrutar del esfuerzo de mi trabajo. ¿De que me sirven derechos gay si los derechos humanos básicos de la constitución del 99 ni se cumplen y menos se respetan?

Lo que a mi me ha dolido en lo personal leyendo su respuesta es que cuando usted era canciller de la república bolivariana se emitió un comunicado a las embajadas de los países que reconocían las uniones y matrimonios igualitarios prohibiendo tramitar dichas uniones. Aunque sean entre ciudadanos de estos países. Ni siquiera explicando a los venezolanos casándose con un ciudadano de estos países que ese matrimonio/unión no tenia validez alguna en Venezuela. Tengo doble nacionalidad pero no he podido hacer beneficiar a mi pareja de dos décadas de ventajas que podría ofrecerle a través de mi otro pais porque Venezuela no solamente lo prohibe pero no ofrece esas ventajas. Ustedes ni lavan ni prestan la batea.

Por lo tanto, para mi, su concepto de igualdad ciudadana no existe. A menos que sea que todos hagamos cola para poder comer, aunque de seguro tampoco eso se aplica a usted y su familia.

Le sugiero diputado Jaua que usted empiece por disculparse y a actuar como diputado para promover lo que usted nunca quiso hacer cuando podía hacerlo como ministro. Es justicia. ¿O será que se escudará con el "cristiano [...] que profeso"" para también justificar su homofóbia e intolerancia?

----------------------

Nota: observo que El Nacional publicó su respuesta, su derecho a replica, privilegio que nadie ofendido por VTV o cualquier medio del gobierno. Medios pagados con los impuestos de todos, le recuerdo.

Argentina and Uruguay to investigate business with Venezuela

Long time faithful reader Milonga from Uruguay has finally accepted to send me a note about what is going on down South with all these elections going on. There is her great article. Enjoy and thank her. Note: we had the pleasure to read her in the past.
--------------------------------------------

They say all roads take you to Rome. Well, here in Latin America, all roads lead you to Chavez.

When Mauricio Macri was elected, Argentineans started to find out some of the comings and goings of the Kirchner government. For example, take this poultry farm called Red Crest (Cresta Roja), which just went bankrupt and fired 300 workers. It exported to Venezuela and received a 650 dollar subsidy for each ton exported. Also, they were paid by the government for selling their produce underpriced to the local market. And gave them billionaire credits which they can´t pay back to the Bicentenary Bank, due to the fact that Venezuela is not paying its debts. So, in spite of all these benefits, it went broke. Money loaned went to pay for the K political campaign, not to cover up for Venezuelan lack of payment. They did not count on losing the election.

This is just one example. There are many others. And the new Government has vowed to look into them, including Antonini Wilson´s dollar-packed suitcase.

On the other side of the River Plate, a Parliamentary Investigation in Uruguay dealing with the state-owned petrol monopoly – ANCAP, has also lighted red lights in the opposition, as well as public opinion. The company has a deficit of more than one billion dollars and most of them are directly or indirectly connected to business with Venezuela. That´s a lot of money for a small country like Uruguay, with a 3 million population.

In the meantime, the opposition has also found out that the main spokesperson with Venezuela is Daniel Placeres, newly elected to the House of Representatives by the Popular Participation Movement (MPP, for its initials in Spanish), Mujica´s party. Not only that, he actually lives in Mujica´s ranch. During the past three years, Placeres admits visiting Caracas for 85 times. Of course he denies influence peddling, but that is hard to believe. He´s just a cover-up for Mujica himself. A percentage of all trade between Uruguay and Venezuela goes to the MPP chests. During these trips he was received personally by Maduro at his Miraflores offices. This is not a normal procedure for ordinary businessmen doing trade.  So you’ll be hearing about Aire Fresco S.A. (Fresh Air) in the nearby future. That’s the name of the trade company that was created for business with Venezuela.

The National opposition party is in an “investigative vigil”. Relationship with Venezuela has been a constant worry for the Party, both politically and commercially. After this summer truce, one expects next year to be complicated. Circumstances avail that.

This audio in Spanish explains some of the matters that are being considered. An article in the Panam Post in English will give you a further insight into this problem.

Godfather

Just before the Parliamentary elections in Venezuela, General Padrino came To Montevideo for an official Mercosur meeting of Defense ministers. He took a day off to spend some hours with Mujica at his now famous ranch.

Since the meaning of “padrino” in Spanish is Godfather, I associate that figure as Pepe Mujica´s role in Bolivarian world. One presumes that their talk was to build post-electoral strategies, since the tweet that came up from that meeting is till echoing:


Meaning: “In Venezuela there´s an excess of democracy and the Revolution must go on with perseverance and discipline”.

Such hypocrisy and double standards! We all know these characters cannot afford to open the Pandora´s box that would disclose their corruption. It would be the fall of the Berlin wall all over again.

Milonga
Montevideo, 15th January, 2016.

Extraordinarily newsworthy day in the battle for democracy

I thought already when I was writing the communism decree that the regime wants to pass would be quite something already for a single day. I even started publishing it before I finished or corrected such was my state of discombobulation.  But tonight there is yet two more news, maybe more important because that decree can still be rejected by the Assembly. But apparently there are bigger fishes to fry.

President Maduro finally came tonight for his state of the Union. The speech was long, vapid, misleading when not blurting outrageous lies when vaunting the "successes" of 2015. The excitement came through the fact that he showed up when a few days ago it seemed that the rebelliousness of Diosdado Cabello with the support of some judges could carry the day and send the Assembly into nothingness. This can still happen but I have big doubts tonight about it ever happening.


The Assembly "caved in" and suspended for a while the controversial representatives and thus Cabello and the Court had no other option but to recognize the validity of the Assembly for the time being. Thus showeth up Maduro.

All fine and dandy. The speech is given in cadena, that is, simultaneous mandatory broadcast on all audio visual media. ALL. Important detail for later. The speech lasted for over two jours but I only connected to it through the end, following it on tweeter before (see my time line for highlights in Spanish or English according to assumed public, on the right side of this blog).

Maduro said nothing besides his usual assortment of insults and what not. Yet he seemed rather subdued, a little bit lost. At the end, as expected, he handed the microphone to Ramos Allup as chair of the Assembly which we would have thought would limit himself to pronounce the protocolar farewell. It was not. Ramos Allup launched himself in a big speech.

Now, why was this speech so important, well managed by the way considering the ordeal that today must have been for him today?

You need to know that just like in the US, all powers are represented (5 in Venezuela, 4 of them clapping at any inanity of Maduro; in the US no Justice would be caught dead applauding a president at SOTU!). You need to know that when Ramos Allup took over the cadena continued and the state TV, VTV,which was the only one allowed to transmit live on airwaves remained fixed on Ramos Allup the whole time, probably waiting for the order to cut off, an order that never came. It was the first time in 17 years that the country saw a cadena by someone else than a chavista stating the official line. Thus the fixation and the novelty gave more reach to Ramos Allup than he may have deserved.

Of course the response of Ramos Allup was civil but frequently mischievous in pointing out the flaws in Maduro's speech. But what made the reply to Maduro a hit were the following, in no order of importance:

- VTV and state media attack him all the time, which is OK, he does not care (I have got my mileage he said). What is not OK is that he does not have the right to reply. VTV et.al. addicts cannot pretend to ignore that anymore. The more so that the biggest vilifier of Ramos Allup and the opposotion is Diosdado Cabello show "con el mazo dando".

- He looked at the other three powers and reminded them that the only two sovereign powers, those elected by the people were the president and the Assembly and thus the other three were "derivative" powers. That is pointed at a time when one, the judicial power, is trying to unseat representatives without even the semblant of a trial (never mind of the well documented treacheries of the other two)

- He addressed the attending military top brass and explained them that the Bolivar that Chavez invented IS NOT the historical one, helping his cause with pictures and quotes. He explained that there was no room for ANY president portrait in a National Assembly. He went ahead and told them that the army was not there to do politics and he finished by making it crystal clear that neither Maduro nor him wanted a coup of any type.  Reminding them, by the way, that about two weeks before April 2002 he was on record that there was a military coup in preparation against Chavez.

Now, guess who was the real target of this speech? Maduro? Guess again.

I think that what happened tonight besides revealing to the hard core chavismo what parliamentary democracy is all about, is that Ramos Allup offered his hand to Maduro to deal with the economic crisis together AND, most importantly AND, get rid of Diosdado Cabello who is managing to put everyone against himself without solving a simple problem.

It is of course a big gambit if what I write is right. After all, a reader could reply, Ramos Allup is on record to want to remove Maduro from office in the next 6 months.  But the difference here, clearly expressed tonight, is that Ramos Allup does not have any particular grief against Maduro, he just wants the system gone. So, he implies, we can either prepare an honorable exit for Maduro (resigning or constitutional shortening of the term, a mere referendum would suffice) or a nastier one. The villain here, for all, is Diosdado Cabello. And you could sense that the message had been received in the rather subdued declarations Cabello gave to the press when the ceremony was over.

And since I am speculating might as well go for it. Ramos Allup offer is that if Cabello tones down or retires he will not surrender him to the DEA. As long as he remains in Venezuela in quiet retirement he can enjoy his loot (though I am sure he will be asked to return a portion of the stolen one). The offer to Maduro is that the opposition will help him taking some hard measures but the condition is that power is shared. That is, the judicial illegal nominations be reverted and the electoral board becomes truly neutral. This is the red line. Then if Maduro cannot go all the way with the necessary economic measures he can resign and retire in Venezuela, at least for a while. Or have his term shortened through a constitutional amendment that can be voted on fast, without any campaign needed. And all of this gives time tot he army to clean up its act and pick among themselves the 2-3 generals that must be sacrificed to the DEA so the other can remain free, as long as they do not leave Venezuela.

You know, I have the nagging feeling that the whole show was sort of planned by Ramos and the new Vice President Isturriz...... And probably worked out much better than the two wily coyotes ever hoped it would.





Nationalization of Venezuelan Economy + Bolivarian Corralito

The regime has decided this noon to ask the National Assembly to grant it a decree of "economic emergency" for 60 days, extendable to 60 more. The objective is to face the "economic war" which is what made it lose the election. That economic war modality has never been explained but we were told it was waged on the regime by these nasty capitalist. So it is time to put them under real control.
Minister Salas as he read
the infamous decree against
the economic war, whatever
that is/was/will

Here follows the highlights as I weigh them and at the end I will attempt an interpretation. Note: this decree was issued BEFORE Maduro goes to the Assembly for his State of the Nation speech in a few minutes. I am not commenting all articles.

Article 2.

1- Because of inflation the regime has some budgetary crumbs, it seems, and they will use them at discretion, without need to go through the assembly. The excuse is to maintain the "misiones" working.

2- Confirmation that resources may be used within the budget or outside of it to guarantee welfare of "el pueblo".

4- Let's not bother with bidding.

6- Exempt certain goods from importation permits.

7- Suspend for some the requirements for obtaining foreign currency for import (What foreign currency? Oil barrel is at 24).

8- Demand that public and private enterprise produce in full capacity to provide the markets. Yes, that is right, I kid you not. This is my favorite!  There is no raw material, there is no USD to import it, The harvest is in the dumps this year. And we are ORDERED to increase production.

9- The nationalization part. My translation and emphasis:

el ejecutivo nacional podrá requerir de las personas naturales o jurídicas, propietarias o poseedoras, los medios de transporte, canales de distribución, centros de acopio, beneficiadoras, y demás establecimientos, bienes inmuebles y demás mercancías que resulten necesarios para garantizar el abastecimiento oportuno de alimentos a los venezolanos, así como otros bienes de primera necesidad.

The executive branch will be able to request from private persons or businesses, owners or users (?) the means to carry, distribution systems, regional distribution warehouses, animal processing plants and other assorted establishments, real estate and other products that may be necessary to guarantee the prompt supply of food to Venezuelasn, as well as other basic necessities goods. 
In short, the regime can take over ANY business that works with food, produces it, distributes it, sells it. ANY, courtesy of the vagueness in it. In theory it will return them to their owners at the end of the emergency but in which conditions? Will they pay for what they used, wore out, etc...?

10- Bring in foreign investment and jump start exportations. Yeah, right.... In 60 days....  With full trust....

Article 3. Maduro can dictate other measures that will be necessary to protect living standards of families, children, teenagers and elderly. I kid you not, the redaction is much worse in Spanish.

Article 4. The "corralito" article. Simply: in rather vague terms the regime gets the right to control the flow of money inside the country, establishing limits for financial and banking transaction. In short: you cannot dispose of your money as you will, you need a permit to buy and sell. Note: "corralito" was what Argentina did in 2002 crisis where people could not get money out of their bank beyond a certain amount, or Greece a few months ago.

Article 6. People are not invited, they are summoned to participate in this economic offensive. the list of people that must partake include artists, sportsmen, youths, students and what not. In short ALL of US. Otherwise? My translation:

a la consecución de los más altos objetivos de consolidación de la patria productiva y económicamente independiente, como fiel manifestación de la cohesión existente entre los venezolanos en el desarrollo económico nacional y contra las acciones ejercidas por factores internos y externos que pretenden la desestabilización económica del país.

to the pursuit of the highest objectives of the productive fatherland economically independent, as the faithful manifestation of the existing cohesion among Venezuelans for the national economic development and against the actions undertaken by internal and external factors who pretend to destabilize the country's economy.
Important note: in the summoned "pueblo" there is no call to any established authority, be it governors, mayors, etc...  But all the parallel organizations such as consejos comunales, parlamentos comunales, etc are summoned and will be the enforcers. That is, the only organizations called to support the emergency decree are all the structures controlled by the PSUV that have no legal basis but are given it now for their action, whether they have any legality or legitimacy. Mob rule in the works. Paramilitary colectivos to the rescue.

Article 8 and 10. They contradict themselves. The regime announces that as soon as the decree is published in the official journal, it can be applied. However the Assembly has 8 days to consider it. Is the regime planning already some demagogic action during these few days, like taking over Polar?

My interpretation.

This decree is clear and direct announcement that the regime will take over all what it needs to take to make things work. The excuse for that is that nothing about the actual food shortage crisis is its fault, that all has been caused by the private sector. Just like that, point blank.

Of course, the decree is unworkable, it is only the paroxysm of a failed model of outrageous controls that have resulted in a worthless currency, massive food and medicine shortages and even loss of independence. If this decree is enforced total ruin awaits Venezuela.

Why is a regime that has lost an election a month ago under the clear perception by the voters that the crisis is due to the mismanagement of Maduro and the extensive corruption?

One thing is that the regime truly does not understand why it lost the December election. Thus they are trying through a nuclear bomb decree to prove that they have been right all along. And along the way establish rationing under the excuse of the emergency, even if not directly noted in the decree.

Another thing is that the regime is preparing for an election, more likely to change Madruo or to change the constitution to get rid of the National Assembly.

But what I think is going on is that the regime, or rather the Maduro faction has decided to gamble it all on this provocation. Because it is a provocation, the National Assembly cannot possibly approve of such an emergency decree that not only will void its authority but will block any reform it may wish to make. Never mind that the Assembly cannot allow Maduro to put the blame on the Assembly. Not only there will be a rejection but it will have to be forceful.

From this confrontation there are only two possible results: Maduro leaves office or a coup is perpetrated.

---------------

Note: the economic war theory has been advanced a few months into Maduro's tenure. The Dakazo was one of his first campaigns. Apparently business deliberately hide their production, or paralyze them so that prices increase and people get upset and blame the regime.

And yet there is no credible case where such a political/economic strategy has been proven except in the case of some isolated stores which at most had supplies for a couple of weeks stashed away. The big players have always been irreproachable no matter how many controls the government has put on them. I think of the Polar Group, for example. Let me put it this way: if Polar were successful in hiding corn flour it would need dozens of gigantic warehouses. Where would those ones be? How come in two years the regime could not find any?

What makes it worse is that it si public knowledge that all the industries and lands expropriated under Chavez are either closed, unproductive, deficient and what not.

The regime had no other option but to invent an imaginary economic war to cover its ineptness and today it is forging ahead even if the risk is a total collapse in a matter of weeks.  Not months, weeks, as in 4,5 weeks.

Merk Power Bank Terbaik dan Paling Bagus Tahun 2016

Powerbank terbaik

Power bank Terbaik ~ Smartphone berkembang pesat dari tahun ke tahun. Berbagai penambahan fitur dan perubahan sistem telah dilakukan.

Namun sayangnya, ada hal yang mereka lupakan atau mungkin tidak di perdulikan.

Daya tahan baterai masih menjadi masalah utama yang belum terselesaikan.

Untuk mengatasi masalah tersebut yang sobat perlukan adalah daya tambahan atau biasa di sebut power bank.

Sobat wajib mempunyai power bank, jika ...

  • Kapasitas baterai smartphone kecil.
  • Sering bepergian jauh.
  • Hoby bermain game.
  • Hoby browsing.

Sobat tidak mau kan saat smartphone diperlukan ternyata baterainya dalam keadaan low.

Untuk itu power bank sangat penting perananya untuk mengatasi masalah low pada baterai.

Ada banyak sekali merk power bank yank beredar dipasaran. Tentunya sobat harus memilih merk power bank terbaik agar tidak kecewa setelah membeli.

Setelah membaca artikel ini, sobat akan mengetahui beberapa merk power bank terbaik dan terkuat yang ada di indonesia.

Tips Memilih Powerbank Yang Bagus


Ketika ingin membeli power bank pastikan power bank tersebut mudah dibawa. Power bank dengan desain yang besar justru akan merepotkan sobat saat di bawa bepergian.

Kapasitas power bank adalah yang paling utama. Ini hal terpenting yang harus diperhatikan.

Power bank dengan kapasitas 5000 mAh bukan berarti real 5000 mAh, tetapi ada beberapa persen kapasitas yang terbuang melalui panas yang dihasilkan saat mengisi baterai.

Jadi Periksa dulu kapasitas baterai smartphone sobat untuk menentukan berapa kapasitas power bank yang akan sobat beli.

Tapi jangan asal beli ...

... Banyak sekali merk power bank abal-abal diluar sana yang menawarkan kapasitas besar dengan harga yang murah.

Saya berani katakan, tidak ada merk power bank terbaik yang di jual dengan harga murah.

Prinsip perangkat elektronik memang seperti itu,

  • "Harga mahal kualitas bagus"
  • "Harga murah kualitasnya perlu dipertanyakan"

Jangan tertipu seperti saya.

Beberapa bulan yang lalu saya membeli power bank Samsung (abal-abal) dengan kapasitas 5000 mAh. Harganya pun sangat murah, hanya 100.000 rupiah.

Setelah saya isi daya penuh, lalu saya coba menggunakanya untuk charge smartphone milik saya yang memiliki kapasitas baterai hanya 1200 mAh.

Coba tebak apa yang terjadi ?

Daya pada power bank samsung dengan kapasitas 5000 mAh tersebut sudah habis sebelum baterai pada smartphone saya penuh.

Wow, mengagumkan sekali.

Padahal seharusnya saya bisa isi baterai smartphone saya sebanyak 3 kali dengan menggunakan power bank tersebut, tapi kenyataanya sangat mengecewakan.

Bukan hanya itu, powerbank abal-abal tersebut juga hampir saja terbakar saat saya mencoba mengisi ulang dalam waktu beberapa jam. Casing luarnya meleleh karena baterai pada powerbank terlalu panas.

Nah, sejak kejadian tersebut saya mencari referensi dari teman-teman yang faham tentang merk power bank terbaik dan paling bagus yang beredar di indonesia.

Hasilnya sobat bisa baca di bawah ini.

1. Asus ZenPower


Asus zenpower

Asus memang tidak pernah membuat pengguna produknya kecewa.

Tidak hanya smartphone keren yang di hasilkan oleh asus tetapi juga power bank terbaik dengan kapasitas tinggi dan desain elegan yang akan membuat orang kagum saat menggunakanya.

Asus ZenPower memiliki desain premium dengan bahan aluminium yang terlihat sangat kokoh dan keren.

Lebarnya hanya seukuran kartu kredit, dengan ketebalan 22mm yang akan tetap nyaman jika di masukan dalam kantong.

Kapasitas baterai yang diusungnya adalah 10.050 mAh, dilengkapi dengan sel baterai lithium-ion buatan Panasonic.

Yang membuat menarik adalah kekuatan energi 5,1 volt dan 2,4 ampere output pada ZenPower akan membuat pengisian daya smartphone berjalan cukup cepat.

Namun, ada kelemahan yang mungkin harus di perbaiki oleh asus. Saat semua power bank dengan kapasitas besar memiliki dua port pengisian baterai,  ternyata Zenpower hanya di bekali satu port pengisian saja.

Jika sobat memiliki banyak perangkat smartphone, sobat tidak akan bisa mengisi daya secara bersamaan dengan Asus ZenPower ini.

Harga PowerBank asus ZenPower 10.050 mAh Rp. 290.000.

2. Sony Power Bank


Powerbank sony

Harga Power Bank terbaik dari sony terbilang cukup mahal jika dibandingkan dengan merk power bank lainya.

Power bank dengan kapasitas 10.000 mAh di hargai hingga 1.000.000 rupiah.

Sangat mahal tentunya bagi sobat yang mempunyai budget rendah.

Tapi ... Harga tidak pernah bohong.

Sony sudah membekali power bank buatanya dengan tehnologi Hybrid Gel yang digunakan sebagai elektrolit untuk mengencangkan kontak antara katoda dan anoda sehingga proses pengisian daya akan lebih cepat dan aman.

Tidak hanya itu, sony juga melengkapinya dengan baterai Lithium-polymer yang menjamin masa tahan baterai lebih lama hingga bertahun-tahun.

Berbeda dengan asus ZenPower, power bank sony sudah di lengkapi dengan dua port pengisian, dengan begitu sobat bisa menggunakanya untuk charge dua perangkat sekaligus.

Jika sobat memiliki budget lebih, jangan ragu untuk membeli power bank terbaik dari sony.

3. Yoobao Power Bank


Powerbank yoobao

Asing dengan merk power bank ini?

Tentu saja, karena yoobao mungkin hanya menyasar pasar power bank di indonesia. Berbeda dengan pesaingnya yang juga menyasar pasar smartphone.

Tapi tenang saja, kualitas power bank dari yoobao sudah teruji. Sudah banyak merk power bank terbaik yang di keluarkan oleh yoobao salah satunya adalah yoobao Zeus Power bank YB666 20400 mAh.

Power bank ini dihargai Rp.950.000.

Tidak terlalu mahal kok jika di bandingkan dengan power bank sony. Desain power bank yoobao juga sangat menarik dan memiliki banyak varian warna yang bisa sobat pilih.

Jika yoobao zeus terlalu mahal untuk sobat, ada pilihan lainya yang mungkin agak murah yaitu yoobao Magic Box YB635 11000 mAh yang di bandrol dengan harga 300ribu rupiah saja.

4. Xiaomi Power Bank


Powerbank xiaomi

Sukses dengan smartphonenya, xiaomi sekarang merambah ke bisnis powerbank.

Power bank terbaik ini memiliki desain yang cukup tipis dan balutan body metal yang akan membuat sobat nyaman saat memegangnya.

Xiaomi sudah melengkapi powerbank buatanya dengan tehnologi canggih yang membuat smartphone tidak akan mengalami over charging.

Baca juga : Cara membobol password wifi orang lain

Ada 3 pilihan power bank dari xiaomi yang bisa sobat pilih :

  • Xiaomi Mi Power Bank 5000 mAh Rp.149.000.
  • Xiaomi Mi Power Bank 10.040 mAh Rp.215.000.
  • Xiaomi Mi Power Bank 16.000 mAh Rp.325.000.

Jika sobat ingin memiliki power bank terbaik dan murah, sobat bisa beli Xiaomi Mi Power Bank 5000 mAh dengan harga yang sangat terjangkau.

5. Vivan Power Bank


Powerbank vivan

Merk power bank ini cukup laris manis di indonesia. Vivan memiliki banyak varian kapasitas dari 3000 mAh hingga 20.000 mAh.

Bentuk desain yang simple membuat power bank ini sangat mudah di bawa kemana-mana.

Baca juga : 10 HP android murah berkualitas

Sobat bisa pilih output pengisian yaitu antara satu output atau dua output. jika sobat mempunyai banyak perangkat, lebih baik pilih yang dua output untuk memudahkan pengisian pada perangkat sobat.

Keunggulan Vivan Power Bank:

  • Banyak pilihan kapasitas mAh, sobat bisa pilih sesuai kebutuhan.
  • Konektor lengkap bisa untuk android, blackberry, iphone dan HP biasa.
  • Ada lampu indikator pengecasan powerbank.
  • Multi fungsi, bisa juga di gunakan untuk lampu senter.

Untuk powerbank merk vivan termurah yaitu 3000 mAh dihargai Rp.115.000.

Sedangkan yang paling mahal Vivan Ips20 20.000 mAh Rp.550.000. Ini powerbank dengan kapasitas terbesar milik vivan.

Itulah beberapa merk power bank terbaik saat ini yang bisa sobat gunakan sebagai pengisi daya baterai portable.

Saya sarankan, jangan tertarik dengan harga murah pilih power bank dengan kualitas yang sudah terjamin.

Jadi sobat tidak akan menyesal seperti saya setelah membelinya.

Talking on blog talk radio

My erratic blogging over the past two years has removed the attention from the media. But some do not forget about this blog. Tonight I chatted with Silvio Canto and Fausta of Fausta.

You can listen here, it should be up in about half an hour from this entry time stamp. I hope I was not too exalted...

The plot sickens thickens (add some OAS salt to correct taste)

In brief. The National Assembly today did not hold its scheduled session for lack of quorum: nobody showed up. This is strange because opposition MUD representatives hold a majority large enough to seat on their own, quorum assured.
Maduro's gauntlet?

The thing is that the constitutional crisis/coup is in full swing and all sides needed to take stock and prepare the next move. So, as to not add more oil on the fire, nobody showed up and there was no legal battle on whether the N.A. session was duly cancelled.

What is going on is very simple and comes from many previous posts: the regime is hell bent on annulling the new assembly. To begin with it needs to fire enough MUD representatives so that the opposition loses its 2/3 supernumerary which could jeopardize the number 1 asset of the regime: 100% control over the judiciary branch directed through the high court, TSJ.  This TSJ is composed of assorted goons with a less than stellar career when not implied in previous crimes. This detail is important as we will see later.


Thus the regime is in a battle for survival implying that justice will not looking into their criminal deeds and ministers are not subjected to hearings, and the money sent to Cuba is not audited, etc. etc.

The fight between the TSJ and the N.A. has,apparently,according to some folks, another component: a battle between Maduro and Cabello.

President Maduro would be under Cuban orders to find a provisional modus vivendi with the opposition. In Havana they know about maths and they probably realize that a new electoral option is not a good idea. While they come up with something they need Maduro to sing and dance, legally, so not only Venezuela keeps sending some cash to Cuba but long enough for the Castro to speed up any arrangement they need to complete with the West.

On the other hand former N.A. head Cabello, leader of the nouveau corrupt rich group "bolibourgeois" and the army portion doing sweet business and assorted narco traffic has on December 6 lost a lot of his "political base" (for lack of a better word to describe mafia groups active in politics). Since it is more than likely that Cabello may not be able to leave ever again Venezuela since there is too real a risk to be arrested by Interpol at some airport, he needs to feel safe at home. Thus any agreement between Cuba, and Maduro, and the army, and whatever, needs to go through his approval, an approval that can only be granted if Cabello preserves a more than significant power quota.

Unfortunately for Cabello some of his rivals have smelled blood in December and think that the time to get rid of him has come. So Cabello has to rely on the only sector where he has immediate strong support: the TSJ. Cabello certainly does not control all of the TSJ but all of its members have potential problems with real justice. That is, when real justice comes again to Venezuela it is fair to say that at the very least 80% of the current members will have to account for their actions. Already we have had two justices that preferred to leave the country in a hurry with a one way ticket. And other whose silence is growing.

It is thus easy for Cabello to use his blackmailing power on some of the judges to emit favorable rulings to HIS cause, and force the acquiescence of the other judges, even if silent. That such rulings also favor many inside chavismo that are not in the Cabello faction is a mere bonus point for Cabello.

How is that alleged battle playing out? For one thing it is not that visible even though Maduro has given signs that he may compose with the new N.A. Oh, ever so slightly, but to acknowledge that he would go to the N.A. for his State of the Union speech next Friday was already amazing! What Cabello does is the reverse, bring down to justice as many MUD representatives as possible, make the N.A. either irrelevant or illegal. And that would be that. Besides criminalizing some of the representatives let's not forget that there are still going on attempts at forming parallel communal assembly structures and just plain naked violence. For Cabello it is very simple, if he loses, he loses it all. You can understand that dialogue and mercy for him are not an option.

This is all fine but I do not subscribe in full. For one thing sinking Cabello could capsize all of the regime anyway. This is why the country has remained paralyzed for the last two years as no reform or mere initiative could be taken to solve our problems least a chavista faction got hurt in its interests. More importantly for me is the high fascist content of the regime. No matter what, in the end the temptation to kick the board may be too strong to resist regardless of public or international opinion. Fascists tend to be gamblers, you know. Or if you prefer another way to look at chavismo think about the story of the scorpion hitching a ride with the frog to cross the stream.

And that is why today's second letter of OAS Almagro to Venezuela is, well, a bomb in the pond.

If you recall OAS secretary Almagro wrote a lengthy 18 pages letter to Venezuelan electoral board decrying with perfect accurateness all the biased and unfair conditions for the electoral campaign of last year. That letter proximity to the election date had a clear role and compensated in large part the blockade of international observation enforced by the regime. It is fair to say that it helped the real result to be published.

Today Almagro published a 7 pages letter directly to Maduro, equally accurate, to show him that the world knows exactly what is going on in Venezuela. And later today Almagro noted the self sacrifice of the Amazonas state representatives accepting to remain on the side lines for a while as a major concession of the MUD, implying that it is about time the regime tames its crazies.


In that letter Almagro states that on his own volition he will need to call for the application of the Democratic Charter of the Americas if the regime persists in its attempt at voiding the expression of popular will. This is important because in the chavista mind such an initiative must come from a given country and all American countries are too scared to take the first step or too unsure as to who would follow. But times have changed (Macri in Buenos Aires, Dilma in the dumpster) and if Almagro takes the first step it will be much easier for the other countries to follow and a 2/3 votes for sanction to happen as Venezuela cannot pay off countries anymore.

The letter is too long to analyze in this already long enough entry. Suffice to say that it contains a careful legal analysis of the judicial power of Venezuela and its partiality towards the regime. And it writes, among other gems, that the TSJ ruling against the Assembly yesterday was a jump back to practices of the XIX century in Latin America (page 4). And Almagro goes as far as implying that the meager evidence used by the TSJ may have been a plain forgery (page 5).

Needless to insist that Almagro would have never written and sent and made public such a letter were he not to feel the clear support of a majority of OAS members. Chavistas do not understand that but that is how serious organizations function.

What will be the effect of Almagro's letter on the current crisis is not clear. After all the OAS is not going to send land troops. However one thing is certain, without the approval of a legal AND legitimate N.A. Venezuela's ability to borrow will be near null. And the severing of relations with many countries as a consequence of the application of the Democratic Chart would have further damaging effects on our tragedy. The beauty of it all is that the leaders of the fascist regime that would dare to go against the OAS would not be able anymore to leave Venezuela under threat of immediate arrestation at any airport where they land.

The question here is whether the people that have stolen less than Cabello, made minor crimes compared to those of Cabello, will accept to go down with him. After all many of the judges talking the talk these days could get away with only a couple of years in jail and then be able to enjoy a large chunk of what they have stolen. Why would they get life sentences like Cabello and a few narco generals demanding their protection?

That is where the real question in Venezuela is even though joints like the NYT would never dare publish such. But that is why you read blogs this far.






Semua Tentang Berita Terbaru Ada Disini

Popular Post

Arsip Blog